top of page

HET AANBOD VAN MET

Twee eenvoudige opties

EEN DAG(DEEL) MET...

Schuiven we een dag(deel) bij je aan?

Wanneer je kiest voor een Dag(deel) MET, vergezelt Coco of Suzanne je op een voor jou representatieve werkdag of dagdeel naar jouw keuze. Door vragen te stellen, te observeren en te zwijgen bieden we een ander perspectief op je dagelijkse activiteiten. We houden je als het ware een spiegel voor. En gezien we vooraf weinig tot niets van jouw werk afweten gaan we de dag open en onbevangen in.

Doel van de dag is inzicht te geven in je (gedrags-) patronen en je bewust te maken van het gedrag wat je normaliter op de automatische piloot laat zien. Zo word je scherper én beter in wat je doet. Dit kan tijdens opvallende activiteiten, maar ook in alledaagse bezigheden. Denk aan een overleg met een collega of klant, het leiden van een vergadering, het geven van een presentatie, maar ook het beantwoorden van een e-mail.

Onze werkwijze

Voorafgaand aan onze afspraak bellen we je om kennis te maken. We bespreken de activiteit(en) waarin je ons meeneemt, vragen naar specifieke wensen, beantwoorden vragen, kiezen een dag en je METgezel. Op de dag zelf ontmoeten we elkaar een half uur van tevoren. We hebben dan tijd om je agenda door te nemen en laatste afspraken te maken over onze rol. Aan het einde van de dag nemen we een half uur de tijd om te reflecteren en af te sluiten.

Onze verrassing

Eén week na onze ontmoeting ontvang je een verrassing die dient als aandenken aan de dag. De verrassing is gebaseerd op de ontmoeting en verschilt daarom per persoon.

ONDERWEG MET...

Of reizen we een stukje met je mee?

Wanneer je kiest voor Onderweg MET, vergezelt Coco of Suzanne je tijdens je reistijd. Dit kan voorafgaand, tijdens of aan het einde van jouw werkdag en kan zowel in de auto, trein, bus, op de fiets, te voet of op de veerpont. Wij reizen met je mee. De reistijd gebruiken we om de keuzes die je op de dag maakt(e) te onderzoeken, terug te kijken of vooruit te blikken. Zonder dat je (kostbare) tijd verliest :) 

Vaak worden reismomenten opgevuld met telefoontjes, mails en dergelijke activiteiten en gunnen we onszelf weinig tijd om even stil te staan. Het doel van het gezamenlijk doorbrengen van de reistijd is om even uit de drukte van de werkdag te stappen en bewust te reflecteren. Door onderweg vragen te stellen en te reflecteren dagen we je uit anders te kijken naar je dagelijkse activiteiten.

Onze werkwijze

Voorafgaand aan onze reis bellen we om kennis te maken. We spreken af waar en hoe laat we elkaar ontmoeten, hoe we reizen, vragen naar specifieke wensen, beantwoorden vragen, kiezen een dag en je METgezel. Op de dag zelf ontmoeten we elkaar 15 minuten van tevoren op de vertreklocatie zodat we op tijd weg kunnen gaan. Na de reis nemen we afscheid en vervolgen we onze eigen wegen.

Onze verrassing

Eén week na onze ontmoeting ontvang je een verrassing die dient als aandenken aan onze reis. De verrassing is gebaseerd op de ontmoeting en verschilt daarom per persoon.

bottom of page